Het laatste nieuws van uw camping ...

Gratis Wifi

op de hele camping

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

activiteiten EN ANIMATIE op CAMPING de MARS in CORDELLE

ONTDEK DE ACTIVITEITEN op CAMPING de mars

Ons zwembad met uitzicht op de Gorges de la Loire

Op een steenworp afstand van uw plaats of uw mobilhome, gaat u naar het zwembad met uw handdoek onder uw arm. Ligstoelen rond het zwembad zijn beschikbaar voor zonaanbidders en liefhebbers van ontspanning. Zowel volwassenen als kinderen zullen blij zijn om op de zonnige dagen aan de Loire te kunnen afkoelen. Tussen bezoeken of wandelingen door, aarzel niet om te ontspannen in deze  aangename en ontspannen sfeer op het schiereiland Mars!

Het zwembad is een plaats van ontspanning en ontmoeting, voor uw comfort wordt het zwembad verwarmd. Het peuterbad (40 cm) zal de kleintjes verrassen met zijn kleine rode nijlpaard dat water spuit!

Open van 01/05 tot 15/09 van 10u tot 19u, maar vaak langer als het warm is!

Het speelterrein

De volgende spelmogelijkheden zijn aanwezig: trampoline, springkasteel (dagelijks van 17:00 tot 19:00 uur), bordspellen, tafeltennis, jeu de boulen, volleybal, tafelvoetbal, tv-kamer en  bibliotheek zijn beschikbaar voor jong en oud (we kunnen het materiaal uitlenen).

De animaties

We bieden entertainment voor het hele gezin van 15/07 tot 25/08.

Elke donderdagavond dans of muziek. Jeu de boules toernooi, darten, speurtocht, creatieve hobby's ... en bezoek ook de lesboerderij in Cordelle en de boogschietbaan!

Tijdens onze welkomstdrank op zondag om 10.00 uur in de brasserie, kunt u kennismaken met het programma voor de komende week

444 chemin du camping
Les Rivières
42123 CORDELLE
 
444 chemin du camping - Les Rivières
42123 Cordelle
Tel. 04 77 64 94 42