LAATSTE KLANTBEOORDELINGEN:
Vriendelijk en beschikbaar in een aangename en ontspannen ...

Het laatste nieuws van uw camping ...
DOWNLOAD ONZE BROCHURE

VRIJE TIJD EN ANIMATIE ROND CAMPING VAN MARS NAAR CORDELLE (42)

ONTDEK DE VRIJETIJDSACTIVITEITEN IN UW CAMPING VAN MAART

Onze waterzone met uitzicht op de Gorges de la Loire

Op een steenworp afstand van uw veld of uw stacaravan, ga naar de zwembaden met uw handdoek onder uw arm om een ontspannen vakantie door te brengen. Ligstoelen rond het zwembad zijn beschikbaar voor zonaanbidders en liefhebbers van ontspanning. Zowel volwassenen als kinderen zullen blij zijn om op de zonnige dagen van de Loire te kunnen afkoelen. Tussen bezoeken of wandelingen, aarzel niet om te ontspannen in deze gelukkige en ontspannen sfeer op het schiereiland van Mars!

Het zwembad is een plaats van ontspanning en ontmoeting, voor uw comfort wordt het zwembad verwarmd. Het peuterbad (40 cm) zal de kleintjes verrassen met zijn kleine rode nijlpaard dat hen water geeft!

Open van 01/05 tot 15/09 van 10u tot 19u, maar vaak later als het warm is!

Het speelterrein

Kinderen zullen de spelletjes van de camping kunnen ontmoeten. Trampoline, springkasteel (dagelijks van 17:00 tot 19:00 uur), bordspellen, tafeltennis, bowlen, beachvolleybal, tafelvoetbal, verhuur van VTC, tv-kamer, bibliotheek zijn beschikbaar voor jong en oud (we lenen het materiaal).

De animaties

We bieden entertainment voor het hele gezin van 15/07 tot 25/08.

Elke donderdagavond dans of muziek. Bollencompetitie, darten, schattenjacht, creatieve hobby's ... En bezoek ook de Cordelle lesboerderij en boogschietbaan!

Tijdens onze welkomstdrank op zondag om 18.00 uur in de brouwerij, zult u het programma van evenementen ontdekken.

Créé par Local.fr